Keep it cool!

Het zijn warme dagen deze eerste dagen van mei 2018, zorg ervoor dat uw koeling up-to-date en goed onderhouden is! Reinig bijvoorbeeld elke drie maanden het filter en de condensor, het beste doet u dit door met een stofzuiger of (zachte) borstel verticale bewegingen te maken. Let op de scherpe lamellen! Meer tips leest u hieronder of in het online magazine grootkeukenapparatuur  (opent in PDF). Deze tips en veel meer over koelapparatuur leest u op pagina 23 t/m 27.

Informatie over onderhoud of aanschaf van nieuwe koelapparatuur voor uw grootkeuken? Stel uw vraag aan één van onze specialisten!

Bij ons vindt u professionele koelkasten, vrieskasten en -kisten van diverse merken. Ze zijn in het wit en in roestvrijstaal verkrijgbaar, en bij veel modellen is een glazen deur een optie. De apparaten zijn geschikt voor intensief gebruik in de professionele keuken: ze hebben een grote vries- en koelcapaciteit en ze zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam. U kunt er grote hoeveelheden voedsel langdurig in vers houden. Techno Horeca kan de volgende merken leveren: Nordcap, Cool Compact, Liebherr, Gram en Hoshizaki.

 

bidfood grootkeukentechniek techno-horeca-p23