Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen

Horeca EvenTT 2019 komt eraan, kom langs bij onze stand met gratis entreekaart.

Ook in 2019 staat Techno Horeca weer op de Horeca EvenTT. Het is alweer de 12e editie van dé Horeca beurs voor Noord-Nederland. U staat op het punt zich te registreren voor een bezoek aan HorecaEvenTT 2019. Deze horecavakbeurs vindt plaats van 11 t/m 13…

Lees meer →

Proost op het nieuwe jaar!

Proost op het nieuwe jaar!

Proost! Wij wensen u een veelbelovend, gezond en succesvol 2019 toe! Wij staan in dit nieuwe jaar ook graag weer voor u klaar. het Techno team          

Lees meer →

Terugblik op een prachtig jaar

Terugblik op een prachtig jaar

We kunnen terugblikken op een prachtig jaar, het jaar 2018. Mooie projecten zijn voorbij gekomen en afgerond en daarbij was er een uitbreiding van ons team. Blij dat we deel mogen uitmaken van de inkoopcombinatiegroep Pentagast. Trots op ons private label Cookmax en op onze…

Lees meer →

Zeepactie 2018

Zeepactie 2018

BAM! Nog even in de spotlight: onze mooie zeepactie! Ook geldig in 2018.

Lees meer →

Het verhaal van Black Tie in Assen in Grootkeukentechniek najaar 2018

Het verhaal van Black Tie in Assen in Grootkeukentechniek najaar 2018

Het verhaal over de compacte, maar compleet uitgeruste (groot)keuken van Black Tie in het magazine Grootkeukentechniek. Daarnaast veel nieuws en verhalen uit de grootkeuken(s), maar ook uit eigen keuken. Lees het magazine online in de PDF versie: grootkeukentechniek najaar 2018          …

Lees meer →

TopsportZorgCentrum van FC Groningen feestelijk geopend

TopsportZorgCentrum van FC Groningen feestelijk geopend

Het TopsportZorgCentrum van FC Groningen is afgelopen weekend feestelijk geopend. Daar zijn wij ook erg trots op! In dit nieuwe multifunctionele gebouw waarin topsport, top-ondernemen en topzorg samenkomen, heeft Techno Horeca de grootkeuken mogen plaatsen. Hierover stond onlangs in de Hattrick al een uitgebreid artikel,…

Lees meer →

Grootkeukentechniek editie najaar 2018

Grootkeukentechniek editie najaar 2018

De nieuwste editie van het magazine Grootkeukentechniek; najaar 2018 is uit! Een nieuw seizoen, tijd voor een check up! Veel nieuws en verhalen uit de grootkeuken(s), maar ook uit eigen keuken. Lees het magazine online in de PDF versie: grootkeukentechniek najaar 2018      …

Lees meer →

SOUS-VIDE de trend van 2018!

SOUS-VIDE de trend van 2018!

Totale controle op kwaliteit en ultieme smaakbeleving: dat is sous-vide koken. Sous-vide is een techniek waarbij producten vacuüm worden verpakt en vervolgens gegaard op een constante temperatuur naar keuze (0 tot 100 graden) in een waterbad. Omdat de temperatuur in jouw handen ligt, kun je…

Lees meer →

Techno Horeca in het magazine de Hattrick

Techno Horeca in het magazine de Hattrick

Techno Horeca toonaangevend in grootkeukens, een mooi artkel in het magazine de Hattrick van FC Groningen. Een interview met Menno Zuydervliet over strategisch denken en synergie en over de nieuwe grootkeuken in het Topsport Zorgcentrum van FC Groningen. Bekijk hieronder of klik hier voor de…

Lees meer →

Het projectontwikkelplan van Techno Horeca

Het projectontwikkelplan van Techno Horeca

  Lees hieronder ons 4-stappen projectontwikkelplan voor uw nieuwe grootkeuken of lees dit artikel als PDF in het magazine ‘Grootkeukentechniek’ . U kunt via deze link ook alle artikelen lezen in het magazine Grootkeukentechniek. Dit magazine is tot stand gekomen ism. Bidfood Nederland.  

Lees meer →

Page 1 of 9 1 2 3 4 5 ... Last →