Vacature Monteur en Logistiek Medewerker

Werken bij Techno Horeca
Huidige vacatures

Op dit moment hebben wij vacatures voor de functie van:

Monteur m/v  40 uur p/w
Minimaal MBO
Service- en onderhoudsmonteur
Werkbouwtuigkunde/ elektrotechniek
Pré voor horeca apparatuur

Logistiek medewerker m/v  40 uur p/w
Minimaal MBO
Magazijnbeheer
Ondersteuning van de Binnendienst

Mail je gegevens naar nzuydervliet@technohoreca.nl onder vermelding van naar welke functie je reageert en je bijbehorende motivatie.

Grootkeukenspecialist
Techno Horeca is gespecialiseerd in verkoop, reparatie, onderhoud en plaatsing van grootkeukenapparatuur. Ook voor het leveren van de meest uiteenlopende onderdelen voor grootkeukenapparatuur kunt u bij ons terecht. Techno Horeca is al jarenlang actief binnen zorginstellingen, facilitaire horeca, bedrijfsrestaurants en onderwijsinstellingen en horeca. Met 30 jaar ervaring in grootkeukens, ruim 20 medewerkers, niet te klein en ook niet te groot, altijd persoonlijk.
Onze mensen maken Techno Horeca
Techno Horeca is niet zomaar een pand met medewerkers. Het is een trots bedrijf, waar aandacht voor klanten en leveranciers net zo belangrijk is als collegialiteit en een prettige werksfeer. Het enthousiaste team bestaat uit kwalitatief goede technische mensen met veel ervaring die goed in hun vel zitten en betrokken zijn bij alles wat er reilt en zeilt bij Techno Horeca. Kortom: onze mensen maken Techno Horeca. Het contact met ons moet prettig voelen en een gevoel van vertrouwen, vakmanschap en betrokkenheid geven. Daar staan wij voor.