Advies Maatoplossing en ontwerp

Advies

Advies: maatoplossing en ontwerp

Onze projectmanagers zorgen samen met u voor een perfect eindresultaat. Voordat het zover is, kunt u ons altijd bellen met vragen over veel verschillende gebieden. De weg ernaar toe vinden wij net zo belangrijk. U wilt de juiste oplossing binnen uw budget en daar kunnen de specialisten van Techno Horeca voor zorgen.

Gezamenlijk hebben de experts van Techno Horeca ruim 75 jaar ervaring in honderden projecten.
Uw vraag is bij ons dus in goede handen. Onze kern is kennis, technisch inzicht, op de hoogte zijn van keukenprocessen en het inleven in de werkwijze van de klant. Onze specialisten luisteren goed en verwerken uw wensen in een ontwerp. Samen komen wij tot een goed resultaat.

Naast een goed ontwerp is de uitvoering die het resultaat tot stand brengt. Ook hiervoor heeft Techno Horeca de juiste mensen. U heeft altijd een vaste projectmanager die alles voor u regelt. Zo gaan wij in nauw overleg met de architect, constructeur en technische installatiebedrijven over het project en zijn wij aanwezig bij eventuele bouwvergaderingen om een draaiboek te maken. Zodat het project voor iedereen duidelijk is.

Kortom: Voor het juiste advies en een perfecte uitvoering zijn wij graag uw partner!

Ons eerste advies: vraag onze klanten. Zie de referenties en maak contact.