Afgerond project: nieuwe grootkeuken in Hotel Ekamper Roodeschool

Weer een mooi project afgerond!
Voor dit project gingen we naar het meest noordelijkste hotel van Nederland op het vaste land: Hotel Ekamper in Roodeschool.
Naast overnachten in het kunt u ook voor het café en restaurant terecht bij Hotel Ekamper.  De vorige keuken stamde uit 1978 en met de nieuwe grootkeuken is Hotel Ekamper helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst!  Zeker een bezoek waard voor diner en/of overnachting in dit sympathieke hotel op een bijzondere locatie en hartelijke gastvrijheid.

Over de geschiedenis van hotel  Ekamper is het volgende te lezen op website hotel Ekamper: een verhaal van bouwen, vernieuwen en uitbreiden. Maar ook van kennis en vakmanschap en vooral van liefde voor het horecavak. In 1982 wordt op dezelfde plaats het huidige, moderne hotel bijgebouwd. Als in 1987 het specialiteitenrestaurant ’De Molensteen’ wordt gerealiseerd, is het complex gereed. Het omvat dan drie restaurants, een sfeervolle lounge met bar en een hotel met 24 kamers. Moderne zalen bieden plaats aan groepen van 10 tot 250 personen en worden veel gebruikt voor recepties en vergaderingen.

Op 1 januari 2001 neemt de 3e generatie Ekamper de zaak over. Naast diverse interne verbouwingen zijn er 12 nieuwe hotelkamers gerealiseerd. Door de groei van de Eemshaven is de vraag naar hotelkamers explosief gestegen. Daniël Ekamper gaat samen met zijn medewerkers met hart en ziel aan het werk en allen staan met persoonlijke inzet klaar om het de gasten naar de zin te maken.

U kunt meer foto’s van deze grootkeuken bij hotel Ekamper vinden onder portfolio op deze site restaurants & hotels