Bedrijfsrestaurant

Bedrijfsrestaurant: beste apparatuur en topservice

Ingericht volgens de laatste trends, met de beste apparatuur, topservice en een uitstekende technische dienst. Zijn dat uw wensen voor uw bedrijfsrestaurant? Techno Horeca gaat dat voor u realiseren. Wij leveren al jaren de beste apparatuur voor de mooiste bedrijfsrestaurants.

Bedrijfsrestaurant naar wens

Een inrichting voor een bedrijfsrestaurant bedenken en ontwerpen vergt vakmanschap. Daarom zijn onze professionele medewerkers goed opgeleid en luisteren ze naar al uw wensen. Door middel van een 3D presentatie zorgen wij ervoor dat u een kijkje kunt nemen in uw eigen restaurant. Een betere indruk van het resultaat kunt u niet krijgen!

Complete technische dienst

Heeft u uw bedrijf eenmaal ingericht met apparatuur van Techno Horeca, dan kunt u gebruik maken van onze uitgebreide technische dienst. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar staan onze monteurs voor u klaar. Uw bedrijfsrestaurant kan dus altijd geopend blijven en functioneren.

Contact met Techno Horeca

Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze producten en onze medewerkers? Neem dan snel contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, door ons een e-mail te sturen: info@technohoreca of door ons te bellen op: (050) 542 5677.