Welkom bij Techno Horeca stand tijdens HorecaEvenTT

kaart Horeca Eventt Techno Horeca

Beste relatie & fijnproever,

Mogen we u attent maken op HorecaEvenTT 2020, op 10, 11 en 12 februari 2020 in de Expo Assen? Reden te meer is dat wij hier ook met een stand aanwezig zijn. Ontmoeten we elkaar daar? Reserveer uw kaarten dan alvast!

Wat houdt de beurs in?

HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.

Wat kunt u er vinden?

U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft.

Gratis toegangskaarten – ook voor EvenTTCulinair 2020

Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand – te bezoeken. Registreer u met de code hetttechno2020 en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels. 

Bestel uw kaarten online, dit kan op diverse manieren:

KLIK op de afbeelding bovenaan deze pagina
OF ga naar de link op www.horecaeventt.nl óf https://brs.horecaeventt.nl/visitors/register
Vul uw e-mailadres in en ontvang een link. Registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer, vul uw relatiekaart-code in. U ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail.

Openingstijden:

Ma 10 februari:  11 – 18 uur
Di   11 februari:  11 – 18 uur
Wo 12 februari:  11 – 17 uur

Locatie: Expo Assen – de Haar 11 – 9405 TE Assen

Wij heten u graag van harte welkom in onze stand 5610.

 

Namens het Techno team.