Even voorstellen onze nieuwe stagiaire Maaike

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe stagiaire Maaike Bijma.

Zij gaat een interessante opdracht uitvoeren bij ons tijdens haar stage. Maaike is derdejaars student Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Haar stage bij Techno Horeca loopt tot eind januari 2020.

stagiaire Techno Horeca

Maaike verteld over haar opleiding en haar opdracht voor deze stage bij Techno Horeca:

“In februari heb ik de minor Consumentengedrag 3.0 afgerond. Deze minor is een goede voorbereiding op mijn stage die ik in september ben begonnen bij Techno Horeca. Voor mijn stage werk ik 3,5 dag mee in het bedrijf om zo het bedrijfsleven te ontdekken. De andere 1,5 dag van de week ben ik bezig met mijn opdracht vanuit de Hanzehogeschool.

Het is de bedoeling dat ik binnen deze stage de methode Lean Six Sigma ga uitvoeren op bepaalde processen in het bedrijf. Lean Six Sigma is een veelgebruikte methode in het werkveld om organisaties op een hoger kwaliteitsniveau te brengen. Ik ben gemotiveerd om veel te leren van het bedrijf en ik hoop op deze manier ook wat voor het bedrijf terug te kunnen doen.”