Gram vrieskast

Gram vrieskast, altijd de juiste temperatuur

Voor bevroren voedsel is een goede vrieskast onmisbaar. Techno Horeca begrijpt dat als geen ander. We hebben daarom ook hoogwaardige vrieskasten in ons aanbod opgenomen. Apparatuur die in de grootkeuken niet mag ontbreken. Om u altijd van kwaliteit te voorzien is onder meer voor de vrieskasten van Gram gekozen. Dan weet u zeker dat u iets goeds in uw keuken haalt.

Kwaliteit uit Denemarken

Gram staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Het Deense bedrijf produceert koelapparatuur met specifieke eigenschappen, die juist in de grootkeuken het voordeel geven. Gram vrieskasten bijvoorbeeld kennen een hygiënisch ontwerp, veelal in RVS, en zijn getest volgens ISO 23953. Ze hebben een laag energieverbruik en kunnen zowel met een statische, als geforceerde koeling geleverd worden. Techno Horeca levert de Gram vrieskast met een passende capaciteit. Vraag vrijblijvend naar de extra opties bij aankoop van uw Gram vrieskast.

Contact

Techno Horeca staat bekend om zijn hoogwaardige service. Heeft u vragen omtrent uw Gram vrieskast of wilt u meer weten over de mogelijkheden van plaatsing, onderhoud en 24/7 service? Neem dan contact met ons op met behulp van het contactformulier of door te bellen naar telefoonnummer: (050) 542 5677. U kunt ons ook een e-mail sturen (info@technohoreca.nl) voor meer informatie over de mogelijkheden bij een Gram vrieskast.