Hobart glazenspoelmachine

Hobart glazenspoelmachines, zeker kwaliteit

Een schone vaat met een optimaal resultaat. Dat is wat u wilt als u gebruikmaakt van een glazenspoelmachine in uw grootkeuken. Techno Horeca levert steeds weer de beste oplossingen. U kunt bij ons onder meer terecht voor Hobart glazenspoelmachines. Gegarandeerd schoon en glanzend.

Unieke eigenschappen

Met een Hobart glazenspoelmachine haalt u kwaliteit in huis. De machines zijn enorm innovatief en zeer milieuvriendelijk. Door het minimale gebruik aan water zijn ze erg zuinig en hun intelligente besturing zorgt altijd voor een goed resultaat. Hobart glazenspoelmachines zijn bovendien leverbaar met droogondersteuning en koudwaternaspoeling. Dit bespaart tijd. In combinatie met de bijna geruisloze werking zult u zeker genieten van de aankoop van een Hobart glazenspoelmachine.

Service van A tot Z

Techno Horeca levert uw Hobart glazenspoelmachine voordelig en kan desgewenst de installatie op zich nemen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u bijna direct gebruikmaken van de machine. Meer informatie over Hobart glazenspoelmachines? Neem contact met ons op door te bellen naar: (050) 542 5677 of stuur een e-mail naar: info@technohoreca.nl. U mag ook gebruikmaken van ons contactformulier.