Horeca storing

Storingen in de horeca: Techno Horeca lost ze voor u op

Een storing is erg vervelend. Vooral in de horeca, waarbij gasten een hoog serviceniveau van u verlangen. Bent u op zoek naar een storingsdienst waar u altijd op kunt bouwen? De technische dienst van Techno Horeca staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar. Uw horecagelegenheid kan dus altijd blijven functioneren, ook wanneer er zich onverwachts een storing voordoet.

Service op maat

Techno Horeca beschikt over een zeer vakkundige technische dienst. In het noorden van Nederland zetten wij onze eigen monteurs in voor het oplossen en voorkomen van storingen. In de overige delen van het land zetten wij ervaren monteurs in van andere storingsdiensten. Een monteur uit uw eigen omgeving is immers veel sneller ter plaatse, waardoor de storing snel verholpen kan worden.

Meer weten?

Heeft u interesse in de diensten van Techno Horeca of wenst u aanvullende informatie over onze werkwijze met betrekking tot het oplossen van storingen in de horeca? Neem dan gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door het contactformulier in te vullen. Maar mailen (info@technohoreca.nl) of bellen (050 542 5677) mag uiteraard ook. In alle gevallen voorzien wij u zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie.