Nieuws - page 3

Grootkeukentechniek editie najaar 2018

Grootkeukentechniek editie najaar 2018

De nieuwste editie van het magazine Grootkeukentechniek; najaar 2018 is uit! Een nieuw seizoen, tijd voor een check up! Veel nieuws en verhalen uit de grootkeuken(s), maar ook uit eigen keuken. Lees het magazine online in de PDF versie: grootkeukentechniek najaar 2018      …

Lees meer →

SOUS-VIDE de trend van 2018!

SOUS-VIDE de trend van 2018!

Totale controle op kwaliteit en ultieme smaakbeleving: dat is sous-vide koken. Sous-vide is een techniek waarbij producten vacuüm worden verpakt en vervolgens gegaard op een constante temperatuur naar keuze (0 tot 100 graden) in een waterbad. Omdat de temperatuur in jouw handen ligt, kun je…

Lees meer →

Techno Horeca in het magazine de Hattrick

Techno Horeca in het magazine de Hattrick

Techno Horeca toonaangevend in grootkeukens, een mooi artkel in het magazine de Hattrick van FC Groningen. Een interview met Menno Zuydervliet over strategisch denken en synergie en over de nieuwe grootkeuken in het Topsport Zorgcentrum van FC Groningen. Bekijk hieronder of klik hier voor de…

Lees meer →

Het projectontwikkelplan van Techno Horeca

Het projectontwikkelplan van Techno Horeca

  Lees hieronder ons 4-stappen projectontwikkelplan voor uw nieuwe grootkeuken of lees dit artikel als PDF in het magazine ‘Grootkeukentechniek’ . U kunt via deze link ook alle artikelen lezen in het magazine Grootkeukentechniek. Dit magazine is tot stand gekomen ism. Bidfood Nederland.  

Lees meer →

De bundeling van krachten Bidfood, Pentagast en Techno Horeca precies een jaar geleden.. juni 2017

De bundeling van krachten Bidfood, Pentagast en Techno Horeca precies een jaar geleden.. juni 2017

We kijken even terug op een jaar geleden, in juni 2017 besloten Bidfood, Pentagast en Techno Horeca de krachten te bundelen en hiermee is een succesvolle samenwerking ontstaan. Ook de start van de eerste reeks prachtige kwartaalmagazines ‘grootkeukentechniek’. Lees hier online het gehele magazine De…

Lees meer →

Techno Horeca in nieuwste editie ‘Grootkeukentechniek’

Techno Horeca in nieuwste editie ‘Grootkeukentechniek’

Geweldig artikel over Techno Horeca in de nieuwe magazine ‘Grootkeukentechniek’ ism. Bidfood Nederland. Ook leest u over hoe belangrijk het onderhoud is voor uw grootkeuken, kortom: geen keuken kan zonder. Lees hier online het gehele magazine              

Lees meer →

Zomerse temperturen: 8 tips om storingen te voorkomen aan uw koel- en vriesapparatuur

Zomerse temperturen: 8 tips om storingen te voorkomen aan uw koel- en vriesapparatuur

Koel- en vriesapparatuur is van cruciaal belang en wanneer uw apparatuur niet goed werkt, kan dit vervelende gevolgen hebben. Toch kunt u zelf veel doen om storingen te voorkomen, de levensduur van uw koelinstallaties te verlengen en energiekosten te besparen. Tip 1: Let op de…

Lees meer →

Cent catalogus 2018

Cent catalogus 2018

Cent catalogus 2018: het complete assortiment voor hotel en horeca artikelen & keukenapparatuur. Alleen online (Duitstalig) te bekijken. Om door catalogus te bladeren: bekijk of download hier    

Lees meer →

Tips voor vaatwasmachine in topconditie!

Tips voor vaatwasmachine in topconditie!

U heeft een topmachine en wilt deze natuurlijk in topconditie houden. Belangrijk is zelf na iedere dag hard werken even de machine na te lopen. Wij geven u 6 tips waarmee u uw eigen machine in topconditie kunt houden. 1. Ontharder bijvullen De ontharder zorgt dat…

Lees meer →

Hotel Parkzicht Veendam wordt het eerste brouwhotel van Nederland

Hotel Parkzicht Veendam wordt het eerste brouwhotel van Nederland

Onlangs heeft Techno Horeca de grootkeuken bij Hotel Parkzicht uitgebreid met de plaatsing van een open keuken met o.a. de Mibrase houtoven. Een aanwinst voor de keuken deze houtoven, vindt eigenaar Appie Weij. De verbouwing is uitgevoerd met het oog op de toekomst: Hotel Parkzicht…

Lees meer →

Page 3 of 10 1 2 3 4 5 ... Last →