Techno Horeca

is lid van & draagt het NVLG keurmerk

NVLG Techno Horeca

De branche vereniging

De NVLG leden staan voor kwaliteit, kennis en kunde, betrouwbaarheid en professionaliteit. Dit hebben zij vastgelegd in een handboek met kwaliteitsnorm.

Zij kunnen dit garanderen door een toetsing die jaarlijkse wordt uitgevoerd. De overheid en de marktpartijen ondersteunen het NVLG-Kwaliteitslabel. Het stellen van een kwaliteitsniveau is belangrijk voor de totale branche. De NVLG kent ook een gedragscode waar alle leden zich aan dienen te houden.

Een leverancier die het NVLG-keurmerk draagt, toont daarmee zijn toegevoegde waarde in de markt. Zijn (potentiële) klant weet bij het zien van dit keurmerk meteen dat deze leverancier dé partner is bij aanschaf van grootkeukenapparatuur.

De normen waar de leden aan moeten voldoen worden jaarlijks getoetst.  Kort samengevat:

● Een NVLG-lid is betrouwbaar want hij is financieel solide, garandeert de continuïteit van levering, hanteert duidelijke leveringsvoorwaarden, levert alleen via officiële kanalen en is van onbesproken gedrag.

● Een NVLG-lid is deskundig want hij heeft meerjarige ervaring in zijn vak en actuele kennis over ontwikkelingen in de markt.

● Een NVLG-lid is servicegericht want hij hanteert een kwaliteitssysteem voor zijn activiteiten omtrent pre sales, sales en after sales en garandeert nalevering.

Kijk voor een uitgebreidere omschrijving van NVLG-keurmerk in het kwaliteitshandboek van de NVLG. Dit kwaliteitshandboek kunt u downloaden via website NVLG