Pentagast

Pentagast Techno Horeca

Pentagast

Techno Horeca International is mede-eigenaar van de inkoopcombinatie Pentagast Duitsland. Samen met ruim 30 bedrijven wordt voor ruim 200 miljoen euro rechtstreeks gekocht bij de toonaangevende merken. Pentagast is dermate krachtig dat zij direct af fabriek krijgt geleverd. Hierdoor is Pentagast in staat zeer scherp in te kopen. Pentagast is de grootste inkoopcombinatie van Duitsland. En daar heeft u als klant alleen maar voordeel van!

Parallelimport, kennis en kunde

Pentagast bestaat 30 jaar en is tot een betrouwbare partner voor de fabrikanten uitgegroeid. Naast het inkooppotentieel van 200 miljoen euro organiseert Pentagast ook opleidingen en trainingen voor al haar deelnemers, direct bij de fabrikant. Onze medewerkers zijn dan ook gecertificeerd voor vele merken en onze servicemonteurs hebben vele originele onderdelen in de serviceauto’s.

Groothandel

Vanuit onze groothandel voorzien wij leveranciers van grootkeukenapparatuur. Wij leveren aan de dealers die op hun beurt weer leveren aan de eindgebruiker. Wij leveren apparatuur van de ruim 35 bekendste merken. Wij adviseren en plaatsen de apparatuur indien gewenst.

Kennis delen als onderscheidend vermogen

Ons doel is het ondersteunen van de dealers door met hen mee te denken over de behoefte van hun klanten. Daarmee onderscheiden wij ons. Samen met de dealers gaan wij een offerte of aanbieding maken voor de gewenste apparatuur. We maken een zo exact mogelijke inschatting van de behoefte van de klant en eindgebruiker en stellen op basis daarvan een aanbieding op. Naar ons idee brengen wij op deze wijze onze kennis en kunde zo compleet mogelijk over en zijn wij onze dealers optimaal van dienst.

Download en bekijk hier de Pentagast catalogus

Catalogus Techno Horeca Pentagast 2020-2021

Pentagast 2020-2021

 

Pentagast merken Techno Horeca