Plaatsing van grootkeukens

Plaatsing van grootkeukens

Plaatsing van grootkeukens

Heeft u een grootkeuken bij Techno Horeca aangeschaft? U bepaalt hoe u het wilt laten plaatsen. Sommige producten zijn eenvoudig zelf te installeren maar bij andere producten is een specialist nodig. Techno Horeca bestaat uit specialisten die dit dagelijks doen. Altijd in overleg, vakkundig uitgevoerd en natuurlijk getest.

Ook geven wij een goede uitleg aan de mensen die ermee gaan werken. Om bekend te raken met de nieuwe apparatuur worden er bijvoorbeeld kookworkshops gegeven. Zo komt u dicht bij uw klant te staan en kunt u een klein steentje bijdragen aan lekker, verantwoord en gezond eten. Een goede uitleg is een vereiste bij Techno Horeca. Kennis geeft kwaliteit en dat is wat u en wij willen.

Ontzorgen
Bij grotere projecten, zoals het plaatsen van een complete keuken, bij verbouwingen of verhuizingen, is coördinatie en planning van cruciaal belang. Het spreekwoord ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ levert altijd geld op en zorgt voor stressvermindering. Onze projectbegeleiders kunnen deze klus van u overnemen. Wij regelen de voorbereiding, het draaiboek en de planning en voeren de werkzaamheden uit. Uiteraard in overleg met u. Hierdoor kunt u zich op andere zaken richten. Onze projectbegeleiders staan vanaf het begin naast u en gaan pas weg als alles is uitgevoerd, getest en operationeel is. De klus is geklaard als u tevreden bent!

Wilt u voorbeelden van projecten zien? Vraag het gerust aan onze klanten, die te vinden zijn onder het kopje referenties.

Bel ons of stuur een mail naar service@technohoreca.nl