Steamers & ovens

Steamers & ovens

Koken met een steamer is een gezonde en een snelle manier van koken. Een combisteamer is een absolute aanwinst en niet meer weg te denken uit de (professionele) keuken. Braden, bakken, rijzen, grillen, gratineren, koken, garen, pocheren, ontdooien, regenereren; met de combisteamer is alles mogelijk!

Techno Horeca heeft jarenlange ervaring heeft met combisteamers en is daardoor een betrouwbaar adres voor de aanschaf. We leveren goede steamers in verschillende maten en soorten van de merken Rational en MKN. Ook voor service en reparatie is Techno Horeca de beste keus. Voor actuele prijzen of uitgebreid advies, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Zie ook onze actie voor de MKN Space Combi en Flexi Combi naar MKN actie op deze website
Bekijk onderstaand filmpje hoe MKN Flexi combi steamer uw professionele keuken nog efficiënter kan maken.

Hetelucht ovens:

Naast combi steamers levert Techno Horeca ook heteluchtovens, een van de meest gebruikte ovens. Een hetelucht oven is simpel in gebruik. Veel heteluchtovens hebben als accessoire een etagère om meerdere schalen en/of schotels boven elkaar tegelijk te bereiden. Een heteluchtoven, convectieoven of turbo-oven is een oven waarin een ventilator elektrisch verwarmde lucht in de oven blaast.

In een oven kun je taarten en pizza’s bakken, maar ook vlees, vis, groente en aardappelen kunnen zonder veel vet worden klaargemaakt. Vaak kan in een oven ook worden gegrild. Er is een belangrijk verschil tussen bakken en grillen. Bij het bakken van gerechten circuleert de lucht in de oven. Bij grillen kan ook lucht van buiten de oven rechtstreeks in de oven komen.