Vaatwasapparatuur

Hobart Techno Horeca

Hobart Noord Nederland – Ongekende innovaties in vaatwassen

Een professionele vaatwasser is een must voor iedere horecakeuken en grootkeuken. Techno Horeca is Hobart Noord Nederland. De officieel dealer voor Noord-Nederland voor alle Hobart vaatwasapparatuur. Hobart is innovatief op het gebied van vaatwassers. Zo is het bedrijf hard op weg om wassen zonder water te benaderen. Wist u dat er een Hobart vaatwasmachine (voorlader) bestaat die slechts 1,5 liter water per wasbeurt verbruikt en dat u met de PREMAX FTP transportband vaatwasmachine zelfs tot 50% water kunt besparen?

Wij leveren grootkeukenapparatuur voor elk segment. Bent u op zoek naar apparatuur voor uw horecakeuken of voor uw bakkerij of zorginstelling?
Neem dan contact op met ons en dan komen wij samen met u tot de beste oplossing.

We lichten graag een revolutionaire vaatwasmachine uit: de Hobart AUPA, met deze doorschuifmachine hoeft u nooit meer voor te spoelen!  Bekijk hier onze actie omtrent deze innovatieve vaatwasmachine en bekijk hieronder de video.

meer filmpjes over Hobart vaatwasappartuur hieronder.

De voorladers:

PROFI FXA” Het PROFI-model voor het betrouwbaar en eenvoudig wassen van serviesgoed, bestek en glazen. Ideaal voor gebruik in restaurants, bistro’s, cafés, kleinschalige woongroepkeukens, kinderdagverblijven en bedrijfskantines.

PROFI FXLA: Het PROFI-model met een extra diepe kamer wast probleemloos bakplaten, kratten en dienbladen af. Deze multifunctionele machine is dus de perfecte partner voor bakkers, slagers en fastfoodketens.

PREMAX FPA: Met een waterverbruik van slechts 1,0 l per cyclus is de PREMAX FPA de zuinigste voorlader op de markt en ook de enige voorlader die stoom kan gebruiken om extreem vuil te verwijderen.

CARE: Deze vaatwasmachine is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de Care sector. Eenvoudig in gebruik als een huishoudelijke afwasmachine maar met alle voordelen van een professionele vaatwasmachine.