Vacture monteur Techno Horeca

Monteur Techno Horeca

Wie wordt je werkgever?

Techno Horeca is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in verkoop, reparatie, onderhoud en plaatsing van grootkeuken apparatuur. Ook voor het leveren van de meest uiteenlopende onderdelen voor grootkeukenapparatuur zijn wij dé aangewezen leverancier. Techno Horeca is reeds jarenlang actief binnen zorginstellingen, facilitaire horeca, bedrijfsrestaurants, onderwijsinstellingen en horeca.

Techno Horeca is mede-eigenaar van de grootste inkoopvereniging van Europa, Pentagast. Hierdoor hebben wij toegang tot alle bekende merken, bijbehorende originele onderdelen en documentatie. Daarnaast zijn wij de vaste partner voor Bidfood, behorende bij de grootste foodleveranciers van Nederland. Wij zijn continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen en dit biedt voor alle medewerkers veel mogelijkheden voor nu en in de toekomst.

Wat ga je doen?

 • Oplossen van storingen op alle bekende merken
 • Plegen van onderhoud
• Plaatsen van apparatuur en projecten
 • Klantenkring: horeca, zorginstellingen, scholen, bedrijfsrestaurants
 • Werkgebied: Noordoost Nederland

Wat heb jij in huis?

Een afgeronde opleiding mbo-elektrotechniek en enige ervaring. Je bent iemand die afspraken nakomt en service erg belangrijk vindt. Je vindt het een uitdaging om op een creatieve manier de klanten te helpen zodat die weer tevreden zijn. Je neemt graag initiatief, kunt goed samenwerken, maar alleen een klus klaren vind je ook geen probleem.

Wat bieden wij?

Een fulltime baan met een prima basissalaris (afhankelijk van kennis en ervaring) volgens CAO Metaal en Techniek. Werkdagen vol afwisseling binnen een enthousiast en gevarieerd team. Alle vrijheid om op jouw manier de beste oplossing voor je klant te realiseren. En we geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We bieden je trainingen, mogelijk bij alle bekende merken in de fabriek. De functie kan per direct worden ingevuld. Na een eerste selectie op basis van CV zal een kennismaking plaatsvinden en bij geschiktheid een vervolggesprek.

Adres: Techno Horeca Rigaweg 26a  9723 TH Groningen • www.technohoreca.nl
Omschrijving in PDF:  Vacature monteur 2020

Voor meer informatie: 

Nick Zuydervliet
nzuydervliet@technohoreca.nl
050 542 41 78