Werkwijze

Werkwijze

Techno Horeca: weten wat u kunt verwachten

Van steamer tot servies, van pollepel tot porselein; voor alles op het gebied van professionele grootkeukenapparatuur kunt u terecht bij Techno Horeca. Daarnaast houdt onze projectafdeling zich bezig met het ontwerpen van keukens voor zorginstellingen, bedrijfsrestaurants, onderwijsinstellingen en horeca.

We leveren alles wat u wenst. Dit kunnen we u beloven omdat we via Pentagast inkopen, de grootste inkoopcombinatie van Europa met meer dan 100 miljoen omzet. Hierdoor kunnen we niet alleen scherpe prijzen garanderen, maar ook een ongekend divers productenpalet aanbieden. Daarnaast kunnen onze projectleiders de gehele coördinatie van het plaatsen van de apparatuur van u overnemen en is het mogelijk om onderhoudscontracten af te sluiten.

Door onze jarenlange ervaring in grootkeukentechniek weten we wat wij kunnen waarmaken en wat niet. Dankzij onze Groningse roots en een no nonsens mentaliteit weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Wel zo prettig!

Werkwijze
Voordat we met elkaar in zee gaan, maken we een inventarisatie van uw wensen en het budget. Aan de hand hiervan worden voorstellen gemaakt in driedimensionale tekeningen, zodat u het resultaat kunt zien. Bent u akkoord met het ontwerp of contract? Dan plaatsen we volgens afspraak de apparatuur en plegen we indien gewenst het onderhoud. En dat alles doen we al jaren voor onze klanten met veel enthousiasme.