Winterhalter zeep

Winterhalter zeep, de beste kwaliteit

Nu u heeft geïnvesteerd in een professionele bedrijfskeuken, wilt u op alle gebieden het beste resultaat. Ook bij het gebruik van uw vaatwasser. Speciaal daarvoor hebben wij Winterhalter zeep in het assortiment opgenomen. Een kwalitatief hoogwaardige vaatwasmiddel wat ervoor zorgt dat al uw vaat glanzend schoon is.

Voor een perfect resultaat

Winterhalter zeep is verkrijgbaar in verschillende variaties. Van universele soorten voor het perfect schoonkrijgen van al uw vaatwerk, tot speciale glasreinigers die decoratie beschermend werken, glascorrosie tegengaan en zorgen voor een goede bierschuimstabiliteit. In alle gevallen kunt u rekenen op een schoon en maximaal hygiënisch resultaat. Winterhalter zeep is zeer sterk tegen vet- en eiwitafzettingen, kan zetmeel oplossen en is krachtig genoeg om al het vuil te verwijderen.

Winterhalter zeep is verkrijgbaar voor:

  • Glazen
  • Bistro (glazen en vaatwerk ineen)
  • Universeel gebruik
  • Gereedschap
  • Intensieve reiniging

Zelfs voor naglansmiddel kunt is Winterhalter uw merk. Techno Horeca levert Winterhalter zeep in verschillende uitvoeringen en hoeveelheden. Informeer vrijblijvend.

Contact

Techno Horeca staat bekend om zijn deskundig advies. Heeft u vragen over Winterhalter zeep inhoudelijk of twijfelt u welke variant u het beste kunt gebruiken in uw vaatwassers? Neem dan contact met ons op met behulp van het contactformulier of door te bellen naar telefoonnummer: (050) 542 5677. U kunt ons ook een e-mail sturen (info@technohoreca.nl) voor meer informatie over Winterhalter zeep.