Grootkeuken
Onderhoud van de grootkeuken
Als horecaonderneming wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan als het op de keuken aankomt. Je personeel heeft baat bij een werkende keuken om de werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. De keuken kan geen storing veroorloven, want het gevolg is dat er ‘nee’ verkocht moet worden aan de klanten. Wil je dit voorkomen? Neem dan een preventief onderhoudscontract bij Techno Horeca en wij zorgen voor tijdig onderhoud. Wij leggen je op deze pagina uit wat dat precies inhoudt.
Wat houdt een preventief onderhoudscontract in?
‘Voorkomen is beter dan genezen’ daarom raden wij aan om een preventief onderhoudscontract met ons aan te gaan. Met dit contract komen wij één of twee keer per jaar langs om de grootkeukenapparatuur te controleren. Zo voorkom je onaangename verrassingen en hoef je nooit je klanten teleur te stellen.
Voordat het contract wordt afgesloten komen we een keer langs om een inventarisatie te maken van de aanwezige apparatuur. Vervolgens wordt er een checklist samengesteld voor de specifieke apparatuur die we hanteren bij het onderhoud. Op deze manier houden we overzicht van de apparatuur en is het gemakkelijker om eerdere reparaties te registreren. Daarnaast geven we op basis van de historie ook advies over het al dan niet vervangen van de apparatuur.
Wat houdt een preventief onderhoudscontract in?
‘Voorkomen is beter dan genezen’ daarom raden wij aan om een preventief onderhoudscontract met ons aan te gaan. Met dit contract komen wij één of twee keer per jaar langs om de grootkeukenapparatuur te controleren. Zo voorkom je onaangename verrassingen en hoef je nooit je klanten teleur te stellen.
Voordat het contract wordt afgesloten komen we een keer langs om een inventarisatie te maken van de aanwezige apparatuur. Vervolgens wordt er een checklist samengesteld voor de specifieke apparatuur die we hanteren bij het onderhoud. Op deze manier houden we overzicht van de apparatuur en is het gemakkelijker om eerdere reparaties te registreren. Daarnaast geven we op basis van de historie ook advies over het al dan niet vervangen van de apparatuur.
NEN3140 keuring voor jouw keukenapparatuur
Al onze monteurs zijn direct opgeleid door de fabriek en daarom hebben ze verstand van alle verschillende merken die geleverd worden. Daarnaast is Techno Horeca NEN3140 en VCA gecertificeerd en werken we volgens de HACCP richtlijnen. Deze normen houden in dat de apparatuur en overige elektrische installaties veilig gebruikt kunnen worden. Naast deze keuringen staan onze servicemonteurs 24/7 voor je klaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn
De voordelen van een onderhoudscontract zijn:
Onvoorziene kosten voorkomen
Langere levensduur van de apparatuur
Optimale werking van apparatuur
Geen speciale tarieven bij eventuele storingen buiten kantooruren
Zeer scherp uurtarief
Het product dat het beste bij jou past!
Techno Horeca levert grootkeukens op maat aan de hand van jouw wensen en behoeften. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing en daarom adviseren wij je graag. Onze collega`s hebben elk hun eigen expertise en staan je graag te woord, neem hier contact op. Daarnaast kan je ook direct een offerte aanvragen als je al precies weet wat je nodig hebt.
Interesse? Neem contact met ons op!
Investeer en voorkom onvoorziene kosten al vanaf €2,10 per dag. De tarieven zijn provincie-gebonden en kunnen daardoor een klein beetje afwijken. Met een van onze adviseurs kan je de wensen en behoeften afstemmen op het gebied van onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.