Techno Horeca

Over ons

Begonnen in de jaren 80…

Ons verhaal

In de binnenstad van Groningen als servicebedrijf met vijf technici, is inmiddels uitgegroeid tot dé grootkeukenspecialist met een technische afdeling en een verkoopafdeling met als doel het verbeteren van de professionele keuken. Techno Horeca is te vinden aan de Rigaweg op het industrieterrein in Groningen en bestaat nu 40 jaar.

Onze medewerkers in de buitendienst en binnendienst zijn soms meer dan 20 jaar in dienst. Ze weten waar ze over praten en zijn volwaardige gesprekspartners voor facilitaire diensten en andere opdrachtgevers. Dat betekent; snel tot zaken komen en problemen oplossen! Techno Horeca kent weinig verloop van personeel, waardoor alle kennis in huis blijft. Daar zijn we trots op en hiermee onderscheiden we ons van andere bedrijven.

N

40 jaar ervaring in grootkeuken en koeling

N

Toegang tot ruim 300.000 onderdelen

N

Het perfecte maatadvies met onze echte specialisten

N

Onze projectbegeleiders ontzorgen u

N

Snelheid, ervaring en kwaliteit staan voorop

Techno horeca

De specialist in grootkeukens

Techno Horeca investeert veel in personeel. De technische ontwikkelingen gaan snel en wij vinden het belangrijk om bij te blijven. Daarom bieden wij onze monteurs continue scholing aan zodat zij voor elk probleem een oplossing hebben. Dagelijks zijn er 15 servicebussen op pad om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het hebben van korte lijnen en de samenwerking met Pentagast is tevens kenmerkend voor het bedrijf. Techno Horeca is mede-eigenaar van Pentagast, een inkoopcombinatie van 24 bedrijven. Hierdoor is het mogelijk om een mooi aanbod te maken die voldoet aan de wensen van de klant. Wij bieden klanten zowel A-merken als private label.

Techno Horeca heeft Noord-Nederland als werkgebied, maar is een landelijke speler als het gaat om technische oplossingen en service. We zijn gespecialiseerd in verkoop, reparatie, onderhoud en plaatsing van grootkeukenapparatuur voor zorginstellingen, hotels, horeca, scholen, bedrijfsrestaurants en overal waar professionele keukenapparatuur nodig is. We verlenen onze diensten onder meer aan de Gasunie, Cosun Beet Company (Suikerunie), UMC Groningen, Cosis en de Zonnehuisgroep.

5 stappen

Onze werkwijze

01

Advies

Onze vertegenwoordigers staan voor je klaar om je te voorzien van advies over de best passende apparatuur voor jouw situatie. Hiervoor maken we een offerte op maat.

02

Verkoop

Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte gaan we over tot de plaatsing.

03

Plaatsing

Onze planners regelen een dag waarop onze monteurs kunnen langskomen om de grootkeuken en overige apparatuur te plaatsen. 

04

Onderhoud

Om uw grootkeuken zo optimaal mogelijk te kunnen blijven gebruiken verzorgen wij ook het periodiek onderhoud. Zo hoef je nooit zonder een optimaal werkende keuken te zitten.

05

Service

Bij Techno Horeca is service de kernwaarde van ons bedrijf. Wij staan altijd voor je klaar!

Onze mensen

Techno Horeca is niet zomaar een bedrijf. Het is een trots bedrijf, waar aandacht voor klanten en leveranciers net zo belangrijk is als collegialiteit en een prettige werksfeer. Onze mensen zijn betrokken bij alles wat er reilt en zeilt bij Techno Horeca.

BPK garantie

Gegarandeerd de beste Prijs/Kwaliteit

BP/K staat voor Beste Prijs/Kwaliteit. Wij kunnen door onze goede voorbereiding en rechtstreekse inkoop bij de bron uw bijzondere project voor een goede prijs realiseren.

Dit garanderen wij zelfs!