Sectoren

Grootkeukens voor restaurants en hotels

Plaatsing, onderhoud en service van grootkeukenapparatuur in diverse horeca: hotels & restaurants, van grand café tot eetcafé. Zie onderstaande albums voor impressie van geplaatste grootkeukens of waar veelvuldig onderhoud door Techno Horeca wordt uitgevoerd.

Bekijk alle projecten

Techno Horeca levert grootkeukens aan verschillende sectoren en daar is de horecabranche en dan specifiek restaurants en hotels natuurlijk één van. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur die we bij jouw hotel of restaurant kunnen installeren. Daarnaast zijn wij HACCP gecertificeerd en hanteren we aan de hand daarvan hygiënemaatregelen. Deze maatregelen zijn in restaurants en hotels natuurlijk van groot belang. 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder hebben we een aantal projecten weergegeven waar we aan hebben mogen leveren in de afgelopen jaren. Lees per restaurant en hotel hun ervaring met Techno Horeca. 

Keuken van de toekomst

Wij zijn een groot voorstander van innovatie en daarom hebben wij ons aangesloten bij Pentagast. Hierdoor kunnen we direct vanuit de fabriek de beste en nieuwste apparatuur inkopen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier meer over de keuken van de toekomst en kijk welke innovatieve producten voor jouw zorginstelling ingezet kunnen worden.