Ontdek de Wereld van Techno Horeca, FINE en Flexeserve

Techno Horeca: 40 Jaar Excellence in Service en Kwaliteit

Duik in de wereld van Techno Horeca, dé grootkeuken leverancier van Nederland. Met een rijke geschiedenis van 40 jaar leggen wij de focus op service en kwaliteit als fundamenten voor ons succes.

Een All-Inclusive Aanpak: Van Advies tot Onderhoud

Bij Techno Horeca gaan we verder dan alleen leveren. Onze gecertificeerde medewerkers, met jarenlange ervaring, voorzien je van deskundig advies over welke grootkeuken het beste bij jouw situatie past. Na de levering controleren we altijd of alles naar wens is. En als dat niet het geval is, komen we graag nog een keer langs. Ook nemen we de zorg voor onderhoud volledig op ons, zodat jouw grootkeukentechniek altijd in topconditie blijft.

De Keuken van de Toekomst: Efficiëntie en Kwaliteit Hand in Hand

Stel je voor: een keuken waar efficiëntie en dezelfde kwaliteit voedsel hand in hand gaan. Dit is de toekomst van koken die Techno Horeca omarmt. Ontdek hoe deze innovatie chefs de vrijheid geeft om flexibeler te werken, met de mogelijkheid om gerechten van tevoren te bereiden en ’s avonds te serveren.

Techno Horeca en FINE: Inkoopkracht en Internationaal Netwerk

Een Krachtige Samenwerking met Pentagast en FINE

Techno Horeca is samen met 24 andere bedrijven mede-eigenaar van Pentagast, de grootste inkoopcombinatie van Europa. Vanaf 2023 bundelen ze hun krachten met FINE (Foodservice International Network), wat een dynamische samenwerking is tussen drie gevestigde groepen. Hierdoor ontstaat een groot inkoopvolume voor A-merken en wordt er met FINE een Europees netwerk van service met maar liefst 1850 monteurs geboden.

Flexeserve: Innovatieve Warmhoudsystemen voor Jouw Onderneming

Een Blik op de Toekomst van Warmhouden met Flexeserve

In de wereld van warmhoudsystemen staat Flexeserve op de voorgrond met meer dan 30 jaar ervaring. Ontdek hoe zij erin zijn geslaagd een broodje hamburger vier uur lang warm te houden zonder kwaliteitsverlies. Met 90.000 verkochte kasten in Amerika en Engeland, zelfs bij de modernste Amazon Fresh in Londen, bewijst Flexeserve hun toonaangevende positie.

Verhoog Efficiëntie en Verminder Afval met Flexeserve

Flexeserve is niet alleen een fabrikant; het is een partner die streeft naar verhoogde efficiëntie, afvalvermindering en winstgevendheid voor jouw onderneming. Hun gepatenteerde technologie, gebaseerd op hete luchtcirculatie, behoudt de optimale kwaliteit en temperatuur van voedsel, zelfs na urenlang warmhouden. Het Flexeserve-team van experts staat klaar om je te assisteren bij het ontwerpen, verfijnen en valideren van je kookprogramma’s.

Succesvol Samenwerken voor Jouw Grootkeuken

In de wereld van Techno Horeca, FINE en Flexeserve draait alles om jouw succes. Kies voor kwaliteit, service, innovatie en een Europees netwerk van service met 1850 monteurs. Kies voor Techno Horeca, FINE en Flexeserve – jouw partners in grootkeukens, inkoopkracht en warmhoudtechnologie.

Met vriendelijke groet,

Techno Horeca