Grootkeuken

Service

Als je Techno Horeca zegt dan zeg je service. Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat al ruim 40 jaar in de branche zit. Onze service begint bij onze vertegenwoordigers. Zij zijn allemaal gespecialiseerd op een ander vlak van grootkeukens en staan je graag te woord voor passend advies. De vertegenwoordiger weet precies welke apparatuur past bij jouw behoeftes en samen komen jullie tot een voorstel. Vervolgens komen onze monteurs langs om de grootkeuken te plaatsen.

Grootkeuken service

Wij leveren niet alleen grootkeukens, maar we verzorgen ook de service en onderhoud van de geleverde apparatuur. Wij zorgen ervoor dat jouw grootkeuken optimaal blijft presteren zodat jij geen klanten hoeft teleur te stellen. We staan 24/7 en 365 dagen per jaar klaar om horeca apparatuur te repareren, zodat jullie snel weer door kunnen met de werkzaamheden. 

Wacht niet te lang met het onderhoud van jouw grootkeuken. Je kunt er beter voor kiezen om preventief onderhoud te laten uitvoeren om onverwachte kosten te vermijden. Plan een afspraak in met een van onze planners en onze monteur komt langs op de afgesproken dag en tijdstip.

Het product dat het beste bij jou past!

Techno Horeca levert grootkeukens op maat aan de hand van jouw wensen en behoeften. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing en daarom adviseren wij je graag. Onze collega`s hebben elk hun eigen expertise en staan je graag te woord, neem hier contact op. Daarnaast kan je ook direct een offerte aanvragen als je al precies weet wat je nodig hebt.