Sectoren

Grootkeukens voor de horeca sector

Plaatsing, onderhoud en service van grootkeukenapparatuur in diverse horeca: van restaurant, eetcafé tot snackbar. Zie onderstaande albums voor impressie van geplaatste grootkeukens of waar veelvuldig onderhoud door Techno Horeca wordt uitgevoerd.

Bekijk alle projecten

Techno Horeca levert grootkeukens aan verschillende sectoren en daar is de horecabranche natuurlijk één van. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur die we bij jouw horecagelegenheid kunnen installeren. Daarnaast zijn wij HACCP gecertificeerd en hanteren we aan de hand daarvan hygiënemaatregelen. Deze maatregelen zijn in restaurants, eetcafé’s en snackbars natuurlijk van groot belang. 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder hebben we een aantal projecten weergegeven waar we aan hebben mogen leveren in de afgelopen jaren. Lees per horecaonderneming hun ervaring met Techno Horeca. 

Het Pomphuis Groningen

Het Pomphuis Groningen

Het Pomphuis Groningen (fotografie: noorderblik.nl) Plaatsing nieuwe grootkeuken op bovenste etage (zonder de nok van het dak) en plaatsing keuken- en vaatwas apparatuur bar benedenverdieping en service aan alle grootkeuken- en...

Keuken van de toekomst

Wij zijn een groot voorstander van innovatie en daarom hebben wij ons aangesloten bij Pentagast. Hierdoor kunnen we direct vanuit de fabriek de beste en nieuwste apparatuur inkopen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier meer over de keuken van de toekomst en kijk welke innovatieve producten voor jouw zorginstelling ingezet kunnen worden.