Techno Horeca

De sectoren waar Techno Horeca aan levert

Techno Horeca is jouw partner voor innovatieve horeca-apparatuur! Wij presenteren vol trots een breed assortiment aan producten die passen bij diverse sectoren, waaronder zorginstellingen, onderwijsinstellingen, bedrijfscatering, restaurants en hotels. Bij ons kan je terecht voor de aanschaf van een bedrijfskeuken, maar ook voor de inrichting van hoogwaardige horeca-apparatuur. 

Referenties

Onze sectoren

Op deze pagina geven we je graag een overzicht van de sectoren waar Techno Horeca al 40 jaar grootkeukens aan levert. Binnen elke sector zijn er andere punten waar op gefocust moet worden en dat beseffen wij ons maar al te goed. Wij helpen graag om deze punten in kaart te brengen en in te vervullen met onze horeca keukens en apparatuur.

Hygiënische horeca keukens voor zorginstellingen 

In zorginstellingen is het van groot belang dat een keuken hygiënisch en betrouwbaar werkt. Bij Techno Horeca kan je er van op aan dat we topkwaliteit bedrijfskeukens bieden inclusief kookapparatuur, krachtige vaatwassers, koelkasten en vriezers. Deze specifieke apparatuur is voorzien van de hoogste eisen en speciaal ontworpen voor deze sector.

Hygiënische horeca keukens voor zorginstellingen 

In zorginstellingen is het van groot belang dat een keuken hygiënisch en betrouwbaar werkt. Bij Techno Horeca kan je er van op aan dat we topkwaliteit bedrijfskeukens bieden inclusief kookapparatuur, krachtige vaatwassers, koelkasten en vriezers. Deze specifieke apparatuur is voorzien van de hoogste eisen en speciaal ontworpen voor deze sector.

Leren met smaak: bedrijfskeukens voor scholen en universiteiten

Techno Horeca levert ook bedrijfskeukens aan scholen en universiteiten. Wij leveren onder andere keukens aan opleidingen waarbij studenten leren koken en bakken. Daarom leveren we bedrijfskeukens aan scholen en universiteiten om in de behoeften te voorzien. Benieuwd naar onze referenties in deze sector? Lees dan hier verder.

Het product dat het beste bij jou past!

Techno Horeca levert grootkeukens op maat aan de hand van jouw wensen en behoeften. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing en daarom adviseren wij je graag. Onze collega`s hebben elk hun eigen expertise en staan je graag te woord, neem hier contact op. Daarnaast kan je ook direct een offerte aanvragen als je al precies weet wat je nodig hebt.

Succesvol serveren met hoogwaardige horeca-apparatuur voor horeca ondernemingen

Voor horecagelegenheden, zoals restaurants, cafés en bars is de juiste horeca-apparatuur van essentieel belang voor het leveren van hoogwaardige maaltijden en drankjes aan hun klanten. Onze bedrijfskeukens zijn ontworpen om de drukte in een horeca keuken aan te kunnen en tegelijkertijd de kwaliteit en smaak van het eten te behouden. Onze geavanceerde kookapparatuur behoren tot de beste in de horeca branche.

Bedrijfskeuken inrichten voor bedrijfscatering

Bedrijfscatering vereist efficiënte en betrouwbare apparatuur om de productiviteit van medewerkers te ondersteunen en de kantine soepel te laten draaien. Bij Techno Horeca bieden we een scala aan bedrijfskeukens en oplossingen die perfect zijn voor drukke kantines en zelfbedienings buffetten. Van geavanceerde keukenapparatuur tot eenvoudige ovens, wij hebben alles wat nodig is om uw bedrijfscatering soepel te laten verlopen.

Bedrijfskeuken kopen voor jouw restaurant of hotel

In restaurants en hotels is het vaak erg hectisch in de keuken door een hoge werkdruk. Onze bedrijfskeukens en oplossingen bieden de juiste balans tussen vorm en functie, waardoor ze perfect zijn voor deze sectoren. Onze ervaren en toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de beste apparatuur en oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke behoeften. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitstekende klantenservice en technisch onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfskeuken optimaal presteert.

Neem contact met ons op voor passend advies

Of je nu een ervaren chef-kok bent of een beginnende ondernemer, Techno Horeca heeft de juiste bedrijfskeuken en apparatuur om jouw keuken naar een hoger niveau te tillen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je goed voorzien van passend advies over jouw bedrijfskeuken en apparatuur. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het realiseren van jouw culinaire visie!