Sectoren

Scholen & Universiteiten

Plaatsing, onderhoud en service van apparatuur in grootkeukens voor diverse zorginstellingen door heel Nederland, in opdracht geplaatst. Zie onderstaande albums voor een impressie van geplaatste grootkeukens of waar veelvuldig onderhoud door Techno Horeca wordt uitgevoerd.

Bekijk alle projecten

Techno Horeca levert grootkeukens aan verschillende sectoren en daar zijn zorginstellingen één van. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur, die we ook bij jouw zorginstelling kunnen installeren. Daarnaast zijn wij HACCP gecertificeerd en hanteren we aan de hand daarvan hygiënemaatregelen. Deze maatregelen zijn in zorginstellingen natuurlijk van groot belang. 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder hebben we een aantal projecten weergegeven waar we al aan hebben mogen leveren in de afgelopen jaren. Lees per zorginstelling hun ervaring met Techno Horeca.

ROC Friese Poort

ROC Friese Poort

ROC Friese Poort te Drachten. Plaatsing van nieuwe grootkeuken met buffet en alle kook- en vaatwasapparatuur in gebouw ‘Techniek’.  Deze keuken en kantine is ten behoeve van meerdere opleidingsgebouwen van de Friese Poort op de locatie ‘Splitting’ te...

Stichting het Poortje

Stichting het Poortje

Stichting Het Poortje Jeugdinrichtingen te Groningen. Plaatsing nieuw (les)grootkeuken incl. kookeilanden, buffet en spoelkeuken met Hobart vaatwasapparatuur. De leskeuken wordt gebruikt voor intern onderwijs, begeleiding en behandeling aan jongeren van 12 jaar tot...

Keuken van de toekomst

Wij zijn een groot voorstander van innovatie en daarom hebben wij ons aangesloten bij Pentagast. Hierdoor kunnen we direct vanuit de fabriek de beste en nieuwste apparatuur inkopen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier meer over de keuken van de toekomst en kijk welke innovatieve producten voor jouw zorginstelling ingezet kunnen worden.