Sectoren

Grootkeukens voor diverse zorginstellingen

Plaatsing, onderhoud en service van apparatuur in grootkeukens voor diverse zorginstellingen door heel Nederland, in opdracht geplaatst. Zie onderstaande albums voor een impressie van geplaatste grootkeukens of waar veelvuldig onderhoud door Techno Horeca wordt uitgevoerd.

Bekijk alle projecten

Techno Horeca levert grootkeukens aan verschillende sectoren en daar zijn zorginstellingen één van. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur, die we ook bij jouw zorginstelling kunnen installeren. Daarnaast zijn wij HACCP gecertificeerd en hanteren we aan de hand daarvan hygiënemaatregelen. Deze maatregelen zijn in zorginstellingen natuurlijk van groot belang. 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder hebben we een aantal projecten weergegeven waar we al aan hebben mogen leveren in de afgelopen jaren. 

Klik op Read More voor meer foto`s.

Keuken van de toekomst

Wij zijn een groot voorstander van innovatie en daarom hebben wij ons aangesloten bij Pentagast. Hierdoor kunnen we direct vanuit de fabriek de beste en nieuwste apparatuur inkopen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier meer over de keuken van de toekomst en kijk welke innovatieve producten voor jouw zorginstelling ingezet kunnen worden.