Techno Horeca

Techno Horeca

Een functionerende keuken is wat jouw bedrijf in de horeca of instelling met voedselvoorziening nodig heeft. Techno Horeca is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van grootkeukens. We zitten ook al 40 jaar in het vak en doen dit nog steeds met veel passie. Onze ervaren monteurs werken vaak al een langere tijd bij ons en dit maakt ons een heel hecht team. Bij Techno Horeca denken we vooral aan hoe we jouw bedrijf zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Om dit te bereiken hebben wij de beste service en zijn onze monteurs 24/7 bereikbaar. Op deze pagina kom je meer te weten over grootkeukens, aan welke bedrijven wij leveren en lees je meer over onze afgeronde projecten.

Referenties

Onze diensten

Het grootste gedeelte van onze dienstverlening bestaat uit het leveren en plaatsen van grootkeukens. Deze grootkeukens leveren wij voornamelijk aan zorginstellingen, scholen, universiteiten, hotels en horecagelegenheden. Daarnaast voeren wij ook het onderhoud uit van de grootkeukens en bieden wij uitstekende service. Hieronder kan je navigeren naar de verschillende diensten en kan je er meer informatie over krijgen.

Het product dat het beste bij jou past!

Techno Horeca levert grootkeukens op maat aan de hand van jouw wensen en behoeften. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing en daarom adviseren wij je graag. Onze collega`s hebben elk hun eigen expertise en staan je graag te woord, neem hier contact op. Daarnaast kan je ook direct een offerte aanvragen als je al precies weet wat je nodig hebt.

5 stappen

Onze werkwijze

01

Advies

Onze vertegenwoordigers staan voor je klaar om je te voorzien van advies over de best passende apparatuur voor jouw situatie. Hiervoor maken we een offerte op maat.

02

Verkoop

Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte gaan we over tot de plaatsing.

03

Plaatsing

Onze planners regelen een dag waarop onze monteurs kunnen langskomen om de grootkeuken en overige apparatuur te plaatsen. 

04

Onderhoud

Om uw grootkeuken zo optimaal mogelijk te kunnen blijven gebruiken verzorgen wij ook het periodiek onderhoud. Zo hoef je nooit zonder een optimaal werkende keuken te zitten.

05

Service

Bij Techno Horeca is service de kernwaarde van ons bedrijf. Wij staan altijd voor je klaar!