Grootkeuken

Techno Horeca voor jouw horeca keukeninrichting

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat de keuken het kloppende hart is van jouw bedrijf. Een goed functionerende keuken is dan ook essentieel voor het succes van jouw onderneming. Techno Horeca begrijpt dit als geen ander en is dé partij op het gebied van professionele keukeninrichting. Met een ruim assortiment aan professionele bereidings, koel en vaatwasappartuur tovert Techno Horeca jouw keuken om tot een efficiënt, functioneel en bruisend geheel. Op deze pagina lees je meer over onze expertise en opgeleverde projecten.

Laat jouw professionele keuken bruisen met Techno Horeca

Als je een eigen horecabedrijf hebt, dan weet je als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende keuken is. Het is de plek waar de lekkerste gerechten worden bereid voor je gasten. Wij willen graag bijdragen aan die lekkere gerechten en zijn er om jouw keuken om te toveren tot een efficiënt, functioneel en bruisend geheel. 

Wij leveren aan verschillende sectoren, zoals: zorginstellingen, scholen,  bedrijfscatering, restaurants en hotels. Met onze 40 jaar lange ervaring hebben wij al een hoop professionele keukens mogen afleveren. Benieuwd aan welke instellingen en horecabedrijven we hebben mogen leveren? Neem dan hier een kijkje.

Laat jouw horeca keuken bruisen met Techno Horeca

Als je een eigen horecabedrijf hebt, dan weet je als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende horeca-keuken is. Het is de plek waar de lekkerste gerechten worden bereid voor je gasten. Wij willen graag bijdragen aan die lekkere gerechten en zijn er om jouw horeca keuken om te toveren tot een efficiënt, functioneel en bruisend geheel. 

Wij leveren aan verschillende sectoren, zoals: zorginstellingen, scholen, horeca, bedrijfscatering, restaurants en hotels. Met onze 40 jaar lange ervaring hebben wij al een hoop horeca keukens mogen afleveren. Benieuwd aan welke instellingen en horecabedrijven we hebben mogen leveren? Neem dan hier een kijkje.

Professionele keukeninrichting op maat

Je bent op zoek naar de beste oplossingen voor jouw keukeninrichting, omdat je wilt dat alles perfect geregeld is voor je gasten. Bij Techno Horeca hebben we een ruim assortiment aan professionele apparatuur, werkbanken en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat alles op elkaar afgestemd is en jouw keuken een plek wordt waar de creativiteit en culinaire passie van de kok tot leven komt. Of je nu een kleine keuken hebt of een grote, bij Techno Horeca hebben we altijd een oplossing op maat.

Het product dat het beste bij jou past!

Techno Horeca levert grootkeukens op maat aan de hand van jouw wensen en behoeften. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing en daarom adviseren wij je graag. Onze collega`s hebben elk hun eigen expertise en staan je graag te woord, neem hier contact op. Daarnaast kan je ook direct een offerte aanvragen als je al precies weet wat je nodig hebt.

Professioneel koelen in topkwaliteit

Een belangrijk onderdeel van jouw keuken is de koeling. Onze koelingen houden jouw ingrediënten op de perfecte temperatuur en voorkomen dat producten bederven. Bij Techno Horeca hebben we een uitgebreid assortiment aan koel/vriescellen, kasten en werkbanken. Van compacte tafelmodellen tot grote met meerdere deuren. Onze koelingen zijn energiezuinig en voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen.

“Goede service en klantvriendelijkheid! Techno Horeca denkt mee met de klant”

– Erwin van der Meulen

Service is de basis

Wij begrijpen dat het runnen van een onderneming al genoeg tijd en energie kost. Daarom zijn wij er niet alleen om jouw keuken te voorzien van de beste apparatuur, maar ook om jou te ontzorgen. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om jou te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur en accessoires voor jouw professionele keuken. Daarnaast bieden wij ook onderhouds- en reparatieservices aan om ervoor te zorgen dat jouw apparatuur altijd optimaal functioneert. Door het onderhoud tijdig uit te voeren bespaar je een hoop geld en stress. Ook bieden wij een 24/7 service aan. Onze ervaren monteurs staan namelijk ook in de avond en het weekend voor u klaar.

Maak kennis met onze magie

Wil je kennismaken met onze magie en ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw wensen en behoeften in vervulling brengen. Wij toveren jouw professionele keuken om tot een bruisende en efficiënte plek waar de culinaire creativiteit van de kok tot leven komt. Bij Techno Horeca staan wij voor je klaar.