Gram horeca koelkast

Gram horeca koelkast, uitmuntende kwaliteit

Goede koeling van verswaren is onmisbaar in de professionele keuken. Bij Techno Horeca helpen we u daarom aan hoogwaardige koelapparatuur. Koelapparatuur van gerenommeerde merken als Liebherr en Gram. Bent u op zoek naar een Gram horeca koelkast op maat? Dan kunnen wij u verder helpen.

Hoogwaardige eigenschappen

Een Gram horeca koelkast is een aanwinst voor uw grootkeuken. Het hygiënisch ontwerp en het lage energieverbruik, zorgen er in combinatie met de grote capaciteit voor dat u altijd perfect al uw verswaren kunt koelen. Bij het ontwerp van de Gram horeca koelkasten is er rekening gehouden met alle geldende normen in een horeca keuken. U zult dan ook nog lang plezier beleven van de aanschaf van een Gram horeca koelkast bij Techno Horeca.

Advies op maat

Techno Horeca levert niet alleen de allerbeste koelapparatuur. Wij adviseren u ook waar nodig. Wanneer u twijfelt over de maat van uw Gram horeca koelkast, kunnen wij uw werkproces in de keuken analyseren. Op basis daarvan brengen wij advies uit over de capaciteit van uw horeca koelkast. Meer weten? Stel uw vragen dan via het contactformulier of stuur een e-mail naar: info@technohoreca.nl. Tevens kunt u ons bellen op: (050) 542 5677. Wij staan u graag te woord.