Grootkeuken onderhoud

Grootkeuken onderhoud door Techno Horeca

Is uw grootkeuken aan onderhoud toe? Neem dan contact op met één van onze professionele onderhoudsmedewerkers. Wij zullen uw grootkeuken met de grootste precisie en beste technische kwaliteiten onderhouden.

Grootkeuken onderhoud door Techno Horeca

Al onze onderhoudsmedewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring en kennis. Hierdoor weten zij alle technische problemen in uw grootkeuken op te sporen en op te lossen. Daarnaast voeren zij ook de algemene onderhoudsbeurten uit. Het is bij ons mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij dan één of twee maal per jaar langskomen om de apparatuur uit uw grootkeuken te controleren en het onderhoud te verzorgen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract bij ons zodat uw grootkeuken professioneel onderhouden wordt of heeft u hier eerst nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door simpelweg het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Tevens kunt u ons bellen op: (050) 542 5677 of mailen naar: info@technohoreca.nl.