Horeca storingsdienst

Techno Horeca: de storingsdienst waar u altijd op kunt bouwen

Een storing in de horeca is ontzettend vervelend. Zeker tijdens spitsuren. Gelukkig kunt u op elk moment van de dag een beroep doen op de storingsdienst van Techno Horeca. Onze vakmensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Of het nu overdag is, ’s nachts, in het weekend of op een feestdag, de storingsdienst van Techno Horeca is er voor u.

Een storingsdienst waar u op kunt bouwen

Het oplossen van storingen is echt een vak apart. Het is een vak waarin men niet alleen veel ervaring moet hebben om tot het juiste resultaat en de vereiste kwaliteit te komen, ook is een hoog serviceniveau en permanente adequaatheid ontzettend belangrijk. De storingsdienst van Techno Horeca beschikt over alle kennis en kunde om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo worden de monteurs van onze storingsdienst voortdurend getraind in de nieuwste ontwikkelingen.

Aanvullende informatie aanvragen over Techno Horeca

Aanvullende informatie aanvragen over Techno Horeca
Heeft u nog vragen over de storingsdienst van Techno Horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. U bereikt ons op het telefoonnummer (050) 542 5677. Mailen mag natuurlijk ook: info@technohoreca.nl. Of laat een berichtje voor ons achter via het contactformulier.