Onderhoud Preventief onderhoudsabonnement

Preventief Onderhoudscontract

Na aanschaf van uw grootkeukenapparatuur heeft u geen zin om voor onaangename verrassingen komen te staan. Met preventief onderhoud kunt u vervelende storingen voorkomen. Techno Horeca regelt dit met een onderhoudscontract, waarbij we één of twee keer per jaar uw grootkeukenapparatuur controleren.

Voordat we het contract met u afsluiten maken we een inventarisatie van de aanwezige apparatuur. Op basis hiervan maken we een offerte. Vervolgens stellen we een checklist samen, specifiek voor uw apparatuur, die we hanteren bij het onderhoud. Zo kunnen we alle reparaties en/of storingen registeren en bouwen we een historie op. Hierdoor kan Techno Horeca altijd een goed advies geven of een apparaat onderhoud en reparatie nodig heeft of dat het toe is aan vervanging.

Kleine reparaties verhelpen we direct en reparaties boven de 150 euro voeren we alleen uit in overleg met de klant.

NEN 3140
Techno Horeca verzorgt de NEN 3140 keuring voor al uw keukenapparatuur. Deze norm houdt in dat elektrische installaties of apparatuur veilig gebruikt kunnen worden. Tevens dienen de service- en onderhoudswerkzaamheden op een veilige wijze uitgevoerd te worden. Onze service en onderhoudsmonteurs zijn NEN3140 en VCA gecertificeerd en werken volgens de HACCP richtlijnen.

Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan zijn onze servicemonteurs 24/7 bereikbaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Voordelen van een onderhoudscontract zijn:

  • voorkomen dat u voor onnodige kosten en voor onaangename verrassingen komt te staan
  • langere levensduur van uw apparatuur
  • optimale werking van apparaat, daardoor stroombesparend
  • geen speciale tarieven bij eventuele storingen buiten kantooruren en in het weekend
  • een zeer scherp uurtarief

Bekijk hier de bovenstaande afbeelding in PDF