Onderhoud horeca apparatuur

Onderhoud horeca apparatuur: plan van aanpak

Storingen in de horeca zijn helaas niet altijd te voorkomen, maar het is wel mogelijk om het aantal storingen drastisch te verminderen. Techno Horeca stelt met alle plezier een plan van aanpak voor u op, waardoor storingen nauwelijks meer voorkomen.

De voordelen van goed onderhoud

Wanneer u zorgt dat er regelmatig preventief onderhoud wordt gepleegd aan uw horeca apparatuur, zult u merken dat het aantal storingsmeldingen sterk afneemt. En dat is nog niet alles; horeca apparatuur dat optimaal werkt, verbruikt minder stroom. Een win-winsituatie dus!

Waarom Techno Horeca?

Techno Horeca staat voor veiligheid, betrouwbaarheid én duurzaamheid. Daarnaast verdient de investering die u doet in het onderhoud van uw horeca apparatuur zich altijd weer terug. En mocht er onverwachts toch nog een storing voordoen, dan kunt u ons altijd bellen. Onze vakmensen staan 24 uur per dag voor u klaar. Alle dagen van de week.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via (050) 542 5677 of stuur een e-mail naar info@technohoreca.nl. Ook kunt u op elk moment van de dag een berichtje voor ons achterlaten via het contactformulier.