Techno Horeca:

snel problemen oplossen

Historie

Wat ooit begon in de jaren 80…

In de binnenstad van Groningen als servicebedrijf met vijf technici, is inmiddels uitgegroeid tot dé grootkeukenspecialist met een technische afdeling en een verkoopafdeling met als doel het verbeteren van de professionele keuken. Techno Horeca is te vinden aan de Rigaweg op het industrieterrein in Groningen en bestaat nu 35 jaar.

Onze medewerkers in de buitendienst en binnendienst zijn soms meer dan 20 jaar in dienst. Ze weten waar ze over praten en zijn volwaardige gesprekspartners voor facilitaire diensten en andere opdrachtgevers. Dat betekent; snel tot zaken komen en problemen oplossen! Techno Horeca kent weinig verloop van personeel, waardoor alle kennis in huis blijft. Daar zijn we trots op en hiermee onderscheiden we ons van andere bedrijven.

Techno Horeca investeert veel in personeel. De technische ontwikkelingen gaan snel en we vinden het belangrijk om bij te blijven. Daarom bieden we continue scholing aan onze monteurs zodat zij voor elk probleem een oplossing hebben. Dagelijks zijn er 8 servicebussen op pad om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het hebben van korte lijnen en de samenwerking met Pentagast is tevens kenmerkend voor het bedrijf. Techno Horeca is mede-eigenaar van Pentagast, een inkoopcombinatie van 23 bedrijven. Hierdoor is het mogelijk om een mooi aanbod te maken die voldoet aan de wensen van de klant. Wij bieden klanten zowel A-merken als private label.

Techno Horeca heeft Noord Nederland als werkgebied, maar is een landelijke speler als het gaat om technische oplossingen en service. We zijn gespecialiseerd in verkoop, reparatie, onderhoud en plaatsing van grootkeukenapparatuur voor zorginstellingen, hotels, horeca, scholen, bedrijfsrestaurants en overal waar professionele keukenapparatuur nodig is. We verlenen onze diensten onder meer aan de Gasunie, Noorderpoort, Suikerunie, Van Mesdag, UMCG, Novo’s, Zonnehuisgroep, ’t Feithhuis en het Weeva.

Waarom Techno Horeca?

  • ruime ervaring, alle medewerkers zijn experts
  • 24/7 365 dagen per dag Storingsdienst
  • goede prijzen dankzij inkoopcombinatie Pentagast
  • geschoolde monteurs die up-to-date blijven
  • dagelijks 8 servicebussen op de weg
  • beste advies, beste service, beste prijs en producten
  • no nonsens mentaliteit